«

»

Έσκασε μόλις τώρα η είδηση για το πανηγύρι στη Βουντουχλα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις για το πανηγύρι που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 13 κ 14 Οκτωβρίου στην περιοχή της Ερυμάνθειας και συγκεκριμένα στην Βουντούχλα Αχαΐας. Πρόκειται για την πανηγυρική βραδιά η οποία θα ενσωματώσει μεγάλα δημοτικά ονόματα με την πρώτη ημέρα να εμφανίζονται πάνω στην πίστα ο Γιώργος Μπέκιος , ο Κώστας Σαφέτης, Ξενια Βέρα , Δήμητρα Μπέκιου,Ανδρεας Κανελλακόπουλος ,  ένω στα κλαρίνα θα είναι ο Παναγιώτης Πλακιάς , ο Άρης Μουγκοπέτρος και ο Βαλάντης Καραγιάννης , ενώ στο βιολί θα είναι ο Άγγελος Βέττας .

Αξίζει να σημειωθεί πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την δεύτερη μέρα της Δημοτικής βραδιάς 14 Οκτωβρίου όπου θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, ο Τάσος Φραγκούλης,Μαρίνα Λαζαράκη , ο Γιάννης Μαρτζάκλης , ενώ στην εκτέλεση του κλαρίνου θα είναι το μεγάλο ντουέτο , ο Κώστας και Μάκης Αριστόπουλος.

Αυτά και άλλα πολλά αναμένεται να δούμε τις προσεχείς ημέρες με άμεση ενημέρωση τις επόμενες ώρες, αναμένονται εκπλήξεις στο βασικό πρόγραμμα , Ενω η πίστα και η είσοδος είναι όλα ελεύθερα .