«

»

Είναι από το Κάτω Μαζαράκι και έχει ρόλο κλειδί στο “Τατουάζ” του Alpha

Ο Αχαιός ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Πολυδερόπουλος παίζει αυτό το διάστημα στο νέο καθημερινό σήριαλ του καναλιού Alpha «Το Τατουάζ» που ήδη πηγαίνει πολύ καλά από άποψη τηλεθέασης. Ο γοητευτικός Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μεγαλώσει σε χωριό της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα, στο Κάτω Μαζαράκι, σε μια πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και είναι εξάδελφος με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Μάλιστα ο συμπαθής ηθοποιός που είχε παίξει και στο ιδιαίτερα δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», ενσαρκώνοντας έναν Κρητικό ονόματι Μύρος Τζουτζουλάκης που αναστάτωνε τη ζωή της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια), έχει και στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου όπου παίζουν και οι Απόστολος Γκλέτσος και Γιώργος Παρτσαλάκης, έναν καίριο ρόλο, αυτόν του Ορφέα, κολλητού φίλου του Αλέξανδρου Μελά (στο ρόλο ο Κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ).

Όπως διαβάσαμε, ο ευαίσθητος (φαινομενικά) Ορφέας που είναι ερωτευμένος με την αδερφή του Αλέξανδρου, είναι στην πραγματικότητα ο αδίστακτος serial killer γυναικών, εμμονικός τιμωρός όσων τολμήσουν να απιστήσουν.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το καλοκαίρι που μας πέρασε, έπαιξε στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημ. Αποστόλου που ήρθε και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στα τέλη Ιουνίου.

Όπως ο ίδιος έχει πει, στα 18 του χρόνια πήγε στην Αθήνα, όπου δούλεψε σε οικοδομή ως υδραυλικός, κάτι που είχε σπουδάσει ενώ ύστερα από παρότρυνση φίλων, πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Το πρώτο του σίριαλ ήταν η “Λόλα”, στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, δουλεύοντας ταυτόχρονα ως φροντιστής θεάτρου στο Θέατρο Αθηνά. Ακολούθησε το Θέατρο Λαμπέτη», η επιθεώρηση “Ζείτε Παίδες Ελλήνων” και το σίριαλ “Το αμάρτημα της μητρός μου”».