«

»

Εντυπωσίασε το Spetses mini Marathon – φωτος


Το Spetses mini Marathon παραδοσιακά προσελκύει παγκοσμίου φήμης αθλητές που δίνουν άλλη διάσταση στη διοργάνωση και η φετινή χρονιά δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν οι Ολυμπιονίκες του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης και Παναγιώτης Μάντης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Δημήτρης Κουλούρης, ο Στέφανος Δημητριάδης, η Νόρα Δράκου, ο Χρήστος Καρατάσος, η Τζέλη Σκαρλάτου, ο κορυφαίος έλληνας Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης της #TeamGarminGreece, oι πρωταθλητές της WIND στις μικρές και μεγάλες αποστάσεις Κώστας Γκελαούζος, Αναστασία Καρακατσάνη και Κωσταντίνα Γιαννοπούλου μαζί με τον Γιώργο Διαλεκτό, αθλητή με πολλές διακρίσεις στο ορεινό τρέξιμο, καθώς και οι καταξιωμένοι Μαραθωνοδρόμοι Γιώργος Σίκαλος και Δημήτρης Κορολόγος από την ομάδα της Herbalife Nutrition, οι νεαρές πρωταθλήτριες ιστιοπλοΐας Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, της ομάδας της Ιnterwetten.

Ο Νίκος Παπαγγελής, που έχει θέσει ως στόχο τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ «Αθλητισμός για Όλους» (Charity 4U), καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος στα 3000μ κολύμπι ενώ ο Σύλλογος Υποστήριξης ΑμεΑ «Ιωνάς» συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή του Γιώργου Γκούντα.

Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου , δήλωσε: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Χρονιά που συμμετέχω στο Spetses mini Marathon το σπουδαιότερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας και το κάνω ειλικρινά με πολύ μεγάλη χαρά .Στο όμορφο νησί των Σπετσών, με μια πολύ δυνατή ομάδα συνεργατών και Σπετσιωτών εθελοντών, που τους συναντάς παντού, πρόθυμους να βοηθήσουν και να στηρίξουν τους αθλητές και με την καθοδήγηση της Πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Μαρίνας Κουταρέλλη η διοργάνωση κυριολεκτικά λάμπει πλάι στα γαλανά νερά του Σαρωνικού . Ραντεβού λοιπόν του χρόνου γιατί… «νίκη είναι η συμμετοχή».