«

»

Με επιτυχία παρουσιάστηκε η παράσταση του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

Την περασμένη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, δόθηκε στην Τέμενη Αιγίου, στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ, η τελευταία για φέτος παράσταση τριών τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Φιλόδημος, στεριανοί – νεαροί Θρακιώτες και ενήλικες Νησιώτες παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα χορών από πολλές περιοχές της Ελλάδος με κέφι, συγχρονισμό, δυναμισμό και μεράκι και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παραθεριστές του τελευταίου γκρουπ το οποίο φεύγει στις 19/9/2015.

Τους χορευτές συνόδευσε ο Γραμματέας του Ομίλου Μαρίνος Κακιός ενώ την ευθύνη της παρουσίασης των παραδοσιακών χορών είχαν ο Διευθυντής του Χορευτικού Χρήστος Κιλιάς (ο οποίος ευχαρίστησε και την Διοίκηση του ΟΠΑΚΕ για την εξαιρετική συνεργασία τόσων χρόνων) και η Γυμνάστρια Αθηνά Κωνσταντινίδου.

Ακολούθησε δείπνο προσφορά του ΟΠΑΚΕ και διασκέδαση χορευτών και παραθεριστών με τον D.J. Νίκο Γιαννακούλια.

*Στο μεταξύ από τις 10 έως τις 30 Σεπτεμβρίου μεταξύ 7 – 9 μ.μ. στις αίθουσες του Χορευτικού Μελετοπούλων 6, πραγματοποιούνται οι εγγραφές νέων μελών και η ανανέωση εγγραφής παλαιών χορευτών. Δίνονται επίσης πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των νέων τμημάτων