«

»

“Πάμε κρουαζιέρα – Amo la vida” τραγουδάει η Μαρία Θεοδώρου.

“Πάμε κρουαζιέρα – Amo la vida” τραγουδάει η Μαρία Θεοδώρου μέλος του Πατρινού συγκροτήματος Party Time St, μαζί με τον Konstantino, σε μουσική και στίχους του πατέρα της γνωστού μαέστρου και συνθέτη Κώστα Θεοδώρου.

 

Ένα μοντέρνο ρυθμικό τραγούδι ενορχηστρωμένο από τον Κώστα Θεοδώρου, με πολλές μουσικές εναλλαγές, με Ελληνικούς και Ισπανικούς στίχους, που αναμένεται να δώσει έναν ακόμη εύθυμο μουσικό τόνο στα καλοκαιρινά στέκια της περιοχής μας.

Οι ηχογραφήσεις, το mastering και η παραγωγή του audio, έγιναν  στο στούντιο των Μουσικών Εκπαιδευτηρίων Θεοδώρου στην Πάτρα με την επιμέλεια του Κώστα Θεοδώρου και η απόδοση μέρους των στίχων στα Ισπανικά έγινε από την Ελένη Κατσαΐτη.

 

Το Video clip που μπορείτε να βρείτε στο Official Youtube κανάλι των Party Time St, και που έχει σκηνοθετήσει ο Χάρης Αναγνωστόπουλος, γυρίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αιγίου στο ιστιοφόρο “Νηρίτης”, στα Αστακονήσια στο Ιόνιο πέλαγος και στο θέρετρο “Florida Blue bay” στον  Ψαθόπυργο, με εικονολήπτες τον Γιάννη Γιαννόπουλο και τον Αργύρη Ρουμπά.

Περιέχει χαρούμενα πλάνα στο ιστιοφόρο εν πλω, στην πισίνα και στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου, υποβρύχια πλάνα κλπ, σκιαγραφώντας έτσι τον διπλό τίτλο του τραγουδιού που μας λέει “Πάμε κρουαζιέρα – Amo la vida”.

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν οι : Μαρία Θεοδώρου, Φωτεινή Κατσαΐτη, Εύη Σπυροπούλου, Αριάδνη Τσάρα, Τόνια Κύρκου, Αγγελική Ανδριοπούλου και ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος και για τα “γυρίσματα” βοήθησαν οι : Aλέξανδρος Αργυρόπουλος, Γιώργος Πανούτσος, Αντώνης Γκολόης, Μαρία Γούβη και ο Διονύσης Θεοδώρου.

Το μοντάζ έγινε από τον Κώστα Θεοδώρου και τον Χάρη Αναγνωστόπουλο.

Δείτε το Video: