«

»

Ο Απόλλων γιόρτασε τα 90ά γενέθλια του στο Χάραμα.

Μία ζεστή «αγκαλιά», όπως άλλωστε τον έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, επεφύλαξαν για τα 90ά του γενέθλια, φίλοι, παράγοντες, μέλη της διοίκησης και πλήθος κόσμου στον Απόλλωνα Πάτρας, την ιστορική και θρυλική ομάδα που με τα μελανόλευκα της χρώματα έχει προσδώσει νέο ύφος στην παλέτα του ελληνικού μπάσκετ.
Η επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του Απόλλωνα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ειδυλλιακό χώρο του «Χαράματος» σε εορταστικό κλίμα.
Ο Απόλλωνας ήταν εκεί! Ένας αιώνιος έφηβος που γεννήθηκε από τα «σπλάχνα» της τοπικής κοινωνίας, δυνάμωσε με τη βοήθεια και τη στήριξή της και να συνεχίζει να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία, χάρη στη νέα γενιά που τον πλαισιώνει.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσία της νέας σύνθεσης της ομάδας και των νέων παικτών που υπό τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή, Κώστα Μέξα, όπως επίσης, και όλων των ανθρώπων που στελεχώνουν τον «ανανεωμένο» Απόλλωνα. Μάλιστα, ο κ. Μέξας ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο, διαβεβαιώνοντας πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό εντός του αγωνιστικού χώρου.
Επίσης, έγινε η επίσημη, παράδοση της «σκυτάλης» του αρχηγού της ομάδας, από τον Νίκο Αργυρόπουλο στον Δημήτρη Βεργίνη, οι οποίοι παράλληλα, παρουσίασαν τη νέα επετειακή φανέλα του Απόλλωνα, με την οποία θα αγωνίζεται στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια κατά τη φετινή σεζόν.
Η βραδιά έκλεισε με πολύ μουσική, τραγούδι, κέφι και χορό από την καλλιτεχνική ομάδα του θερινού «Χαράματος».

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

From Ο Απόλλων γιόρτασε τα 90ά γενέθλια του στο Χάραμα., posted by Flashstars.gr on 9/05/2016 (230 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2