«

»

Η εκρηκτική Αλεξάνδρα Γεωργούλη, παράλληλα με το μόντελινγκ ανάρπαστη και στην TV

Αποδεδειγμένα, έχει το κοινό της που την ακολουθεί, την αγαπάει και πιστεύει σ΄αυτή. Είναι μια γυναίκα αυτοδημιούργητη, πολυτάλαντη και δραστήρια,που δεν εφησυχάζει, δεν επαναπαύεται. Απεναντίας,προσπαθεί να μην συμβιβαστεί στη στασιμότητα και δεν φοβάται τις αλλαγές.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής στον καλλιτεχνικό κόσμο -και δη στον χώρο της μόδας– Αλεξάνδρα Γεωργουλή, περί ου ο λόγος, ήρθε όμως η ώρα να μας δείξει το ταλέντο της στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Ένας τομέας που άπαντες της βγάζουν το καπέλο . Βλέπετε , όσοι τυγχάνει να έχουν πάρε-δώσε μαζί της, την ξεχωρίζουν αμέσως, εμμένοντας σε συγκεκριμένες πτυχές του χαρακτήρα της, όπως η εξωστρέφεια και η υπερβολικά έντονη κοινωνικότητα της. Με άλλα λόγια ..υποστηρίζουν ότι είναι έξω καρδιά άνθρωπος. Ένας τύπος που γελάει πολύ, που διασκεδάζει, που επιδιώκει να έχει … άμεση και καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο. Στοιχείο που μεγαλώνοντας ανέπτυξε ακόμη περισσότερο και, χωρίς δεύτερη σκέψη, την βοήθησε ως προς την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Έχοντας το ταλέντο να αφουγκράζεται να πάντα,το σικάτο και σαγηνευτικο μοντέλο , με τις αναλογίες που κόβουν την ανάσα και πόζες «φωτιά» ,όποτε και αν χρεαστεί συμβουλεύει και παρακινεί όσους (και δεν είναι λίγοι) της ζητούν την βοήθεια της. Σε διάφορους τομείς. Από την εξωτερική τους εμφάνιση μέχρι ζητήματα συναισθηματικού χαρακτήρα. Εξού και η στροφή που έχει κάνει και πλέον ασχολείται όλο και πιο συστηματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών επομπών. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, την τρέχουσα περίοδο συνεργάζεται με το τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ενώ αμέσως προηγούμενα με μικρότερο κανάλι της Αττικής. Και το σημαντικότερο είναι πως η σταδιακή ανοδική της πορεία θα έχει και συνέχεια, καθώς μαθαίνουμε πως έχει στα χέρια της ακόμη δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις . Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ…

Πάντως η ουσία είναι μία: ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να κάνουν σταθερά βήματα μπροστά. Να υλοποιούν τα όνειρα, τα σχέδια, τα οράματα, τις προσδοκίες, τα προγράμματα τους …και το εν λόγω πρόσωπο είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.