«

»

ΟΙ Ηπειρώτες γλέντησαν με την ψυχή τους!!!

Στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα του κοσμικού κέντρου «ΚΟΡΑΛΛΙ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο αποκριάτικος χορός του αιώνιου έφηβου της πόλης μας (την επόμενη χρονιά κλείνει εκατό χρόνια έντονης ζωής!), του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Παρά τους δύσκολους για όλους καιρούς,  Ηπειρώτες κατέκλυσαν το χώρο για να γλεντήσουν  με τραγούδια και χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας τους, να θυμηθούν οι παλιότεροι, να σιγοτραγουδήσουν μαζί με τους νεότερους για ξενιτιές και βάσανα, αγώνες για λευτεριά,  ντέρτια και αγάπες… Για να  αναβαπτιστεί η ψυχή τους…Μαζί τους, φίλοι της ΗΠΕΙΡΟΥ και του Συλλόγου.

Απολαυστικά θεατρικά δρώμενα (βασισμένα σε αποκριάτικα ηπειρώτικα έθιμα) και χορευτικά σχήματα του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού Κας Κων/νας Ζάγκλα έδειξαν από την αρχή ότι η εκδήλωση θα ήταν εξαιρετική και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων. Τσίρης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τις επιχειρήσεις της πόλης, της Ηπείρου και άλλων περιοχών που ενίσχυσαν την πλούσια Λαχειοφόρο.

Τα υπόλοιπα ανέλαβαν οι «Λαλητάδες», το φημισμένο Ηπειρώτικο συγκρότημα! «Άστραψαν και βρόντησαν» επί ώρες, μέχρι το βράδυ! «Άπειρος» και η διάθεση των Ηπειρωτών για χορό! Όλοι στην πίστα, από μικρά παιδιά μέχρι  και  μεγαλύτερα (των –όντα και βάλε!). Δεν έλεγαν με τίποτε να φύγουν!

Γνήσιο Ηπειρώτικο γλέντι…  Και του χρόνου!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

https://el-gr.facebook.com/pg/flashstarsgrs/photos/?tab=album&album_id=1503678993093395