«

»

Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που παρέχεται στην προοδο λόγου του παιδιού σας

Το να αντιμετωπίζει ένα μικρό παιδί πρόβλημα ομιλίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε καταστάσεις bullying, όταν αυτό ενταχθεί στις πρώτες τάξεις του σχολείου. Η αίσθηση μειονεκτικότητας μπροστά στα άλλα που έχουν δείξει μεγάλη πρόοδο στο συγκεκριμένο θέμα , μπορεί να είναι η βασική αιτία που το παιδί σας θα αισθανθεί μειονεκτικά και θα παρασυρθεί από τα άλλα συνομήλικα.

Ακόμα Μπορεί να είναι και η αιτία που το παιδί σας θα χάσει τη χρονιά και θα έχει ως αποτέλεσμα τα συνομήλικά αυτού , να έχουν προχωρήσει κατά ένα χρόνο τουλάχιστον. Πλέον αξίζει να κάνετε μία διαγνωστική ή να μεριμνήσετε άμεσα για την εξέλιξη που μπορεί να δείξει το παιδί σας.

Προσοχή: είναι σημαντικό γεγονός και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά.

Web Site : http://www.milw-epikoinwnw.com
e-mail: milwepikoinwnw@gmail.com
info@milw-epikoinwnw.com - charanast@gmail.com

Τοποθεσία :

Μακρυγιάννη 5 & Παναχαϊκού, Πάτρα – Άνω Οβρυά, 26500, ΑΧΑΪΑΣ
2610524982

Όλες οι κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν απο εδώ και στο εξής , σε ένα ΚΛΙΚ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:ΧΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

- Διαταραχες Λογου & Ομιλιας

- Νευρολογικες Διαταραχες

- Διαταραχες Φωνης

- Μαθησιακες Δυσκολιες

- Διαταραχες Σιτισης

- Συμβουλευτικη

Περιγραφή επιχείρησης  

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων σας. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας επισκεφθείτε από τις ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 21:00
Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε ένα email, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα και θα σας απαντήσουμε εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.