«

»

Σχολική γιορτή λήξης του 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Για μια ακόμα χρονιά η εκπαιδευτική κοινότητα του 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Εκπαιδευτικοί, Γονείς και μαθητές) πραγματοποίησαν το Σάββατο 9 Ιουνίου, τη γιορτή λήξης του σχολικού έτους που ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης που ολοκλήρωσαν την εξάχρονη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο.

Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκίνησε στο Α’ μέρος με αθλητικές δραστηριότητες από τους μαθητές των μικρών τάξεων και τους παραδοσιακούς χορούς που διδάσκονται οι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με ευθύνη της δασκάλας χορού κ. Τσενίκογλου Μαρίας.

Ακολούθησε το Β’ μέρος της γιορτής όπου οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης παρουσίασαν το θεατρικό του Ευγένιου Τριβιζά «Η Δυσκολούλα». Οι μαθητές απέδωσαν με εξαιρετική επιτυχία τους ρόλους τους κάτω από τις οδηγίες των εκπαιδευτικών κ. Παπασυμεών Μαρίας και Ολυμπίας Κοτσαλίδη. Στη συνέχεια παρακολούθησαν όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη ένα βίντεο, που επιμελήθηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ανδρέας Φίλιας, με πρωταγωνιστές τους ίδιου τους μαθητές που αποφοίτησαν και τους δασκάλους τους. Αντάλλαξαν ευχές και μνήμες που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή και θα τους θυμίζουν τα όμορφα παιδικά τους χρόνια.

Χορός και γλέντι για όλους στο προαύλιο του Σχολείου που φιλοξένησε το σύνολο των εκδηλώσεων ήταν το τελευταίο μέρος αυτής της πραγματικά όμορφης γιορτής.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1630887267039233.1073745047.526305587497412&type=1&l=280cbd0a27