«

»

Με επιτυχία η εκδήλωση της Λακκόπετρας , με τα 50 Μπουζούκια του Εν Χορδώ

Μία μαγική βραδιά απόλαυσαν χθες οι παρευρισκόμενοι στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία λακκόπετρας , Με αφορμή το νυχτερινό λαϊκό περίπλου με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο τον Δημήτρη Δημόπουλο, τη Γιούλη Ασημακοπούλου , όπου μαέστρος ήταν ο Θοδωρής Γεωργόπουλος από το Εν Χορδώ , Που συμμετείχε με 50 μπουζούκια επί Σκηνής

Ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε ,  ενώ ανάμεσά τους του διακρίναμε τον βουλευτή Ιάσων Φωτήλας,  τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου με τη σύζυγό του , τον αντιδήμαρχο Ξενοφώντα Μπαχρα με την γυναίκα του Γεωργία Λαλιώτη, τον Ηλία κωτσόπουλο και πολλούς άλλους .

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του TERRA ROSSA της Λακκόπετρας ,  αφού βρίσκεται σε μία κομβική τοποθεσία της περιοχής.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε και χειροκρότησε επανειλημμένα  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές “Ερυθρά Γαία 2018” .

Οι Πολιτιστικές δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται και σήμερα στο Malibu beach bar στη Λακόπετρα, με ένα απίθανο μουσικό σχήμα με ώρα έναρξης 9:30 το βράδυ, με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα

Χορηγός : FLASHTARS.GR
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ :