«

»

Τα βάζουν με τα πανηγύρια … Που “ταϊζουν” πάνω απο 20 οικογενειες την φορά

Κάποιοι κατά καιρούς θέλουν να λένε πολλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο , χωρίς να καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα . Νομίζουν πως κάνουν καλό , αλλά στην ουσία δεν γνωρίζουν την αληθινή κατάσταση .

Τελευταιο παράδειγμα είναι αναρτήσεις σχετικά με τους πυροπληκτους .

Επιτυχημένες πανηγυρικές εκδηλώσεις έγιναν στόχος , μεταξύ αυτών και καλλιτέχνες που εχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό .

Μεγάλο το πένθος στην Ελλάδα , αλλά πολλά επαγγέλματα συνεχίζουν την ρουτίνα τους , το ίδιο γίνεται και με τις εκδηλώσεις . Επάγγελμα είναι και ο τραγουδιστής , επάγγελμα είναι και ο σερβιτόρος , ο φωτογράφος , οι μουσικοί , ο φωτιστής , ο ηχολήπτης , ο λουλουδας , η καβα και πολλά άλλα ….

Μεγάλη η απήχηση των τραγουδιστών οι οποίοι αφήνουν χρήματα στην αγορά για να καταφέρουν τα  ακατόρθωτα . Σε μια πανηγυρική βραδιά δουλεύουν όλοι αυτοί και μιλάμε για πολλά μεροκάματα την κάθε φορά .

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν πως συμμερίζονται την κατάσταση , αλλά είναι λάθος να παρασιρονται από σχόλια ατόμων που δεν γνωρίζουν .

Για να βοηθήσεις πρέπει να εργαστείς και να βγάλεις λεφτά . Πως να βοηθήσεις αλλιώς …?

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν …

Αν πεινάσουν οι εκδηλώσεις …. Να πεινάσουν και όλα τα άλλα επαγγέλματα .

Αφορμή σχολιασμων έγινε με στόχο τον Γιώργο Βελισσάρη που κερδιζει τις εντυπώσεις σε πανηγυρική βραδιά και όχι μόνο . Το ίδιο έπαθαν και άλλοι συνάδελφοί του .