«

»

Το Αρχοντικό της Ευτυχίας αγγίζει την τελειότητα !!!

Το αρχοντικό της ευτυχίας διαθέτει αίθουσες χωρητικότητας 1000-1500 ατόμων εσωτερικά.

Την κυρία είσοδο υποδοχής διακοσμούν καθιστικά σαλόνια με τηλεόραση, όπως ακόμα είναι υπαρκτή η χρήση γκαρνταρόμπας. Οι αίθουσες είναι κλιματιζόμενες, αεριζόμενες, και όλες με θέα τον Πατραϊκό. Στην περίπτωση δύο εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης διαφορετικών εισόδων, η μια η κεντρική και η άλλη από το εκκλησάκι “Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω”.

Οι αίθουσες των εκδηλώσεων συνοδεύονται από ένα χρωματικό διάκοσμο σε χρώματα επιλογή σας, σε συνδυασμό με εφέ φωτισμού πάλι της δικής σας επιλογής.

Ο εξωτερικός χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις άλλων τόσων ατόμων, με ανισόπεδα τμήματα από γκαζόν, και διακοσμητικές πισίνες σιντριβάνια σε σχήμα καρδιάς τα οποία οπτικά εναρμονίζονται υπό την απέραντη θέα του πατραϊκού ενώ υπάρχει και roof garden με υπέροχη θέα. Στην αρχή του οικίσματος θα δείτε το εκκλησάκι “Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω” το οποίο αποτελεί και είσοδο χώρου.

Ο εσωτερικός χώρος, εκτός από τις αίθουσες των εκδηλώσεων με decor χρυσό- μπορντώ ή οποιαδήποτε άλλο χρωματισμό επιλογής σας απαρτίζεται από άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό (serves) καθώς και Chef με ποικιλία μενού και εδεσμάτων. Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί ειδικός χώρος στάθμευσης, όπως και στον υπόγειο χώρο, αλλά και σε ένα διαμορφωμένο απέναντι χώρο.