«

»

Με μεγάλη επιτυχία ο εκπολιτιστικός σύλλογος Αμπελοκήπων “η Πρόοδος” πραγματοποίησε τις τριήμερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις.

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος αμπελοκήπων “η πρόοδος” για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία τις τριήμερες πολιτιστικές του εκδηλώσεις στις 31 Αυγούστου 1 και 2 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αμπελοκήπων, προσπαθώντας να διατηρήσει αλλά και να συσφίξει τους δεσμούς ανάμεσα στους κατοίκους του.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων τη βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου με παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια ακολουθησε ζωντανό πρόγραμμα με την Έλενα Γεωργαντα, Αθηνά Μαλλια, Άγγελο Γειτονοπουλο και τον Χρήστος Κοκκωνη στο κλαρίνο.

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η βραδιά ξεκινήσε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και μετά ακολουθησε ζωντανό πρόγραμμα με τον Άγγελο Σαμαντα, Μαρκελλα Βαρβαρεσου, Βασια Ντεκα και κλαρίνο ο Χρήστος Κοκκωνης.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με την συμμετοχή των παρακάτω χορευτικών τμημάτων:

 

Του εκπολιτιστικού συλλόγου αμπελοκήπων Πατρών

Του πολιτιστικού οργανισμού δήμου Πατρέων

Του λαογραφικού χορευτικού ομίλου Πατρών

Του φάρου ποντίων Πατρών

Του Παγκαλαβρυτινου συλλόγου

Του πολιτιστικού συλλόγου Σουλίου Πατρών

Του πολιτιστικού συλλόγου Μπεγουλακίου

—————————-

Δείτε όλα τα αποσπάσματα παρακάτω

https://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=255395

https://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=255564

https://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=255663