«

»

Τα Τριπόταμα πήραν φωτιά από την εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου την Κυριακή το βράδυ. (Φώτο 2-9-18)

Ένα πολύ δυνατό πανηγύρι πραγματοποιήθηκε επι τρεις ημέρες συνεχόμενα στο κέντρο Βγενόπουλου το οποίο κατακλύστηκε κυριολεκτικά από κόσμο. Η περιοχή ζωντάνεψε στο έπακρον, ενώ ο ήχος κέρδισε τις εντυπώσεις σε μεγάλες αποστάσεις.
Πιστοί στο είδος του και ο Βγενόπουλος στη θέση του ….

Απίστευτες στιγμές ζήσαμε από την εμφάνιση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου,  Τα φώτα έσβησαν και η φωνή του Μάκη ακούστηκε σε όλο το πανηγύρι μέχρι τι στιγμή που πάτησε το πόδι του πάνω στην πίστα. Λουλούδια και σαμπάνιες έκαναν την εμφάνισή τους σε μία ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη που όλοι περίμεναν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Τότε ο Μάκης απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπέκιο και στον ιδιοκτήτη και διοργανωτή της βραδιάς Βασίλη Βγενόπουλο δίνοντας ένα θερμό ευχαριστώ.

Αξίζει να σημειωθεί , πως τα κλαρίνα διεύθυναν ο Κώστας κ Μάκης Αριστόπουλος

Ένα “πανδαιμόνιο” , χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η λέξη που χαρακτηρίζει το γλέντι το οποίο καταγράφηκε από τους φωτογραφικούς φακούς, με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να γεμίσει από υλικό που καταγράφει αντίστοιχα τις περιστάσεις.

Μεγάλες καταναλώσεις, λουλουδοπόλεμος και χορός μέχρι  το πρωί είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που εντοπίστηκαν στο εν λόγω σημείο.
Τα υπόλοιπα τα βλέπετε παρακάτω όπως αυτά εντοπίστηκαν στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες από την Κυριακή

Part 1

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1662200307223829&type=1&l=08de9c5eed

 

Part 2

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1662200903890436&type=1&l=9241019f1b