«

»

Βραβείο καλύτερης σκηνικής παρουσίας για την Ελλάδα με τον Παντελή Καστανίδη.

Το Σάββατο που μας πέρασε έλαβε χώρα το Διεθνές Φεστιβάλ της Οχρίδας στην ομώνυμη παραλίμνια πόλη. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον Παντελή Καστανίδη και το τραγούδι του “Τώρα Αγαπάω” σε μουσική και στίχους Γιώργου Κουτσογεωργάκη.

 

Ο Παντελής με την ερμηνεία του επί σκηνής και το ποπ ροκ κομμάτι του κέρδισε τις εντυπώσεις και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας . Στο Φεστιβάλ δίνονται συνολικά 5 βραβεία ένα εκ των οποίων είναι αυτό που απονεμήθηκε στον εκπρόσωπο της Ελλάδας.

Στην βαθμολογία η Διεθνής Επιτροπή κατέταξε τον Έλληνα καλλιτέχνη 11ο αλλά το κοινό φαίνεται είχε διαφορετική γνώμη και του χάρισε μια 5η θέση. Δείτε την ερμηνεία του Παντελή επί σκηνής:

Στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς επί σκηνής ανέβηκαν συνολικά 22 καλλιτέχνες οι οποίοι προσπάθησαν με τις ερμηνείες τους να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού και της διεθνούς επιτροπής. Νικητές της βραδιάς οι γνωστοί στην οικογένεια της Eurovision,  εκπρόσωποι της Σερβίας στην Eurovision 2018, Sanja Ilic & Balkanika, οι οποίοι διαγωνίστηκαν με το ίδιο τραγούδι που εκπροσώπησαν την Σερβία στην Λισαβόνα,το Nova Deca .

Το μουσικό δρώμενο κάλυψαν πολλά κανάλια του εξωτερικού και το κρατικό κανάλι της χώρας ,MRT.

Με Άρωμα Εurovision Και Το Φετινό Φεστιβάλ.

Όπως κάθε χρόνο το Μουσικό Φεστιβάλ της Οχρίδας συγκέντρωσε και φέτος το ενδιαφέρον αρκετών καλλιτεχνών που έχουν λάβει μέρος στον Διαγωνισμό της Eurovision και εθνικούς τελικούς, κυρίως απ’τον χώρο των Βαλκανίων. Έτσι μεταξύ αυτών είδαμε, τους Sanja Ilic & Balkanika εκπρόσωποι της Σερβίας στην φετινή Eurovision με το τραγούδι (Nova Deca), τον Alen Islamović  ο οποίος είχε συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της Κροατίας (DORI 2008) με το τραγούδι  Mirno spava kosa plava και αρκετοί άλλοι και το ντουέτο Colonia το οποίο 1998, διαγωνίστηκε στον εθνικό τελικό της Κροατίας HRT Dora, με το τραγούδι “U ritmu ljubavi” και κατετάγη τελικά στην 4η θέση.

Ακολουθούν φωτογραφίες με Alen Islamović και τους  Sanja Ilic & Balkanika

πηγή:infegreece.gr