«

»

ΠΑΤΡΑ: Για δύο εμφανίσεις η Αλεξάνδρα Κόνιακ – Στο Steak Bar του Royal, σήμερα και στις 20 Οκτωβρίου

Ξεκινούν τα μουσικά live του Σαββάτου στο Steak Bar του Royal – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με πρώτη καλεσμένη, την ιδιαίτερα αγαπητή ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Κόνιακ.

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ που το κοινό την πρωτογνώρισε ως μέλος των Stavento, επιστρέφει στην Πάτρα λίγο πριν το «Σταυρό του Νότου», για δύο εμφανίσεις, αυτό το Σάββατo 13 Οκτωβρίου 2018 καθώς και το επόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου μετά τις 22.00.

Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, με ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια υπόσχεται να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι συναυλίες της Αλεξάνδρας Κόνιακ έχουν αποκτήσει ένα χαρακτήρα πολύ αναγνωρίσιμο. Σε αυτό συμβάλλουν οι σταθεροί συνεργάτες της, η λεπτομερής προσέγγιση στις ενορχηστρώσεις και φυσικά η ίδια, που κατασταλάζει ολοένα και περισσότερο στο τι είναι αυτό που προσφέρει στο κοινό της.

Αποφασιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία παίζει ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Λαχείο» (Polymusic,12/2017), σε στίχους και συνθέσεις του Χρίστου Σερενέ, που μοιάζει να έλκει μουσικά όλο της το πρόγραμμα.

Παράλληλα με τις Full Band εμφανίσεις της, μας παρουσιάζει και το άλλο της πρόσωπο, σε ένα πρόγραμμα ακουστικό. Με χαμηλότερες εντάσεις, αλλά με το ίδιο πάθος και δυναμισμό, φλερτάρει με γνωστές -κι όχι μόνο- μελωδίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όλα τα επιτρέπει.

Αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ το κοινό θα έχει και πάλι την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική φωνή της Αλεξάνδρας στο Steak bar του Royal.

Στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές

Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς

Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος

Είσοδος ελεύθερη.

Κρατήσεις στο 2610 310 120.

Steak bar – Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

www.royaltheater.gr