«

»

Η Ζέτα Μακρή, τα ζόρια και το σουξέ

Είναι ψηλή, ξανθιά , πολύ εντυπωσιακή, με αξιόλογη φωνή και στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει πράξη όλα όσα πραγματικά μπορεί. Το κορίτσι αυτό στην πορεία για το κυνήγι του ονείρου της, που είναι το τραγούδι και οι -μεγάλες- πίστες , δεν ακολούθησε ποτέ τον εύκολο δρόμο . Αλλά αγωνίστηκε για όσα συχνά αντισυμβατικά αλλά αληθινά πρεσβεύει. Και μόνο εξαιτίας αυτής της συγκυρίας είναι άξια.

Η Ζέτα Μακρή, με τις εμφανίσεις της στο «Συγγρού», κερδίζει το στοίχημα της αποδοχής του κόσμου. Και ξέρετε γιατί; Διότι φίλοι αναγνώστες έχουμε γράψει και ξαναγράψει πως πλέον στην πιάτσα δεν υπάρχουν λαϊκές τραγουδίστριες.Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στη Νατάσα Θεοδωρίδου η την Παόλα που είναι από μόνες τους μια κατηγορία. Αλλά σε εκείνες που μπορούν να κρατήσουν ένα σχήμα να φέρουν παρέες λουλούδια και βεβαίως ποσοστά από τα μεροκάματα στις εταιρείες τους.

Παράλληλα,  ετοιμάζει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία . Σκοπός της είναι να  καλλιεργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην θεωρηθεί δουλειά κακής ποιότητας, που έγινε πρόχειρα, βιαστικά και φτηνά . Απεναντίας, ευελπιστεί όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Και γράφουμε ευελπιστεί, γιατί δεν ανήκει σε εκείνες που τα χώνουν για να παίξουν… οι μυημένοι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γράφουμε…

Μαγκιά της !