«

»

Τα κορίτσια των Καλλιστείων στην Πάτρα -Έκαναν στάση στα γραφεία του Αλέξανδρου Καλλέργη

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης, όπως είναι ευρέως γνωστό, όχι μόνο στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περίγυρο, όχι μόνο στα όρια του δήμου της Πάτρας, αλλά επίσης σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι ένας πολύ δραστήριος και πολυπράγμων άνθρωπος. Ένα πληθωρικός και πάντα ανήσυχος νους. Συνώνυμο του πολυδιάστατου, αφού εκτός από πολύ επιτυχημένος και πάρα πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, ασχολείται με χίλια δυο πράγματα, χωρίς κανένα απολύτως ίδιον όφελος. Για εκείνον ζητούμενο ήταν και είναι η αλλαγή παραστάσεων στην καθημερινότητα του. Και κύριο και σημαντικότερο, οπουδήποτε βάζει το χέρι του, να σπάει την μιζέρια και την κατήφεια .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ελληνικά καλλιστεία, όπου συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Διατελώντας μάλιστα, και μέλος κριτικών επιτροπών, μεταξύ πολλών άλλων επωνύμων από όλη την Ελλάδα. Εύκολα, λοιπόν, μπορεί ο καθένας να συμπεράνει τον λόγο που οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ομορφιάς «Πανελλήνια Καλλιστεία – Star ελληνική ομορφιά», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοέμβρη, με το που έφτασαν σήμερα στα μέρη μας, η πρώτη στάση που έκαναν ήταν σε αυτόν . Για την ακρίβεια, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας του, στη Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών 45.

Φυσικά, στο πλευρό τους ήταν και ο διοργανωτής Νίκος Μπάμπαλης. Αυτός που κάποιοι αποκαλούν «Ρόμμελτης ομορφιάς» και όχι άδικα. Η «αλεπού των καλλιστείων», που έχει διανύσει χιλιάδες μίλια στα μεγάλα, στα φωτεινά, αλλά και στα πιο prive μονοπάτια κάθε χώρου που σχετίζεται με την ομορφιά, γνωρίζοντας από κοντά όσο λίγοι τις μεγαλύτερες διασημότητες και τους κορυφαίους παράγοντες του εγχώριου και διεθνούς jet set.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση ανάμεσα τους είναι ξεχωριστή. Και αυτό αποδεικνύεται στις φώτο που κατέγραψε ο φακός του Flashstars,gr. Και, όχι, όσα βλέπεται δεν αποτελούν κάποιου είδους προσυμφωνημένης ενέργειας ή κάποιο διαφημιστικό τρικ.