«

»

Κάθε Σάββατο η Μαρία Ρούτση ερμηνεύει «Τραγούδια στο φως» στο Royal

 Μουσική παράσταση “Τραγούδια στο Φως”, με την ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση να “υπόσχεται” μοναδικά χειμερινά Σαββατόβραδα στη σκηνή του Steak Bar του Royal.

H πατρινή ερμηνεύτρια ανεβαίνει στη σκηνή του Steak Bar στον πρώτο όροφο του ιστορικού κτηρίου της Ακτής Δυμαίων, μ’ ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό, με τραγούδια σε ελληνικούς και ξένους ήχους και με έντονο το θεατρικό στοιχείο, θέλοντας να παρασύρει τους θεατές σ’ ένα μουσικό ταξίδι με δυνατές ερμηνείες.

Με αφετηρία την ιδιαίτερη εκφραστικότητα της Μαρίας, τραγούδια των Στ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλου, J. Cocker, B. Dylan, Μ. Χατζιδάκι, K.Weill “συνδιαλέγονται” αρμονικά με τραγούδια των Γ. Ζαμπέτα, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Πλέσσα, Β. Τσιτσάνη και μας ταξιδεύουν ρυθμικά με σκοπούς ταραντέλα στην Κ. Ιταλία, με blues και rock στην Αμερική έως και στην Κρήτη με παραδοσιακά ακούσματα.

Η Μαρία Ρούτση παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο,το λαούτο και το τρίχορδο μπουζούκι, αλλά και με την σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη, υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας, όπως πάντα, με την καρδιά της!

Κάθε Σάββατο στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

Είσοδος Ελεύθερη – Κρατήσεις: 2610 310120
Info:
Η Μαρία Ρούτση έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς, ερμηνεύοντας τραγούδια από το φάσμα της έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ενώ έχει συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας με διάφορες μουσικές παραστάσεις.
Το 2015-2016 συνεργάστηκε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στη θεατρική παράσταση “Η ζωή του Γαλιλαίου” σε σκηνοθεσία Κ. Καζάκου, ερμηνεύοντας τραγούδια σε σύνθεση Δ. Τσακνή και το 2017 στη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Κόσμος Άνω Κάτω” σε σκηνοθεσία M. Seibel στο Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων”.
Συμμετέχει στο δίσκο “Μνήμη Κύματος” σε ποίηση Δ. Καρατζά και σύνθεση Ν. Μπαλή με το Μουσικό Εργαστήρι Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας. Συμμετείχε στις συναυλίες summERTime της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή και στην εκπομπή της ΕΡΤ ” Στα τραγούδια λέμε ναι” .