«

»

“Το δώρο της Παπλωματούς” παράσταση από το 12ο Δημοτικό σχολείο Πατρών.

Με μεγάλη χαρά η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, σας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην θεατρική μας παράσταση, Το Δώρο Της Παπλωματούς,που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Αγορά Αργύρη, στις 6.30μμ.

Ένα έργο του Τζεφ Μπριμπό, διασκευασμένο και σκηνοθετημένο άψογα και με πολύ μεράκι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που μιλά για την καλοσύνη, τη χαρά της προσφοράς χωρίς όρια και τη γενναιοδωρία. Θα μάθουμε όλοι μαζί τι σημαίνει να προσφέρεις, καθώς και την τέχνη της ευτυχίας, που στις μέρες μας, είναι σε όλους μας απαραίτητη!

Ελάτε λοιπόν μαζί μας να αφεθούμε στην αγκαλιά της Παπλωματούς, να παρασυρθούμε από το κύμα της αγάπης της και να ταξιδέψουμε σε άλλα μονοπάτια με οδηγούς τους  μικρούς  μας μαθητές που θα πλαισιώσουν την παράσταση με υπέροχα χριστουγεννιάτικα κάλαντα….

Παράλληλα με την παράσταση θα πραγματοποιηθεί και το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με κατασκευές από τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του για άλλη μία φορά θα στηρίξει τις δράσεις των μαθητών του σχολείου.