«

»

Έπαθαν την πλάκα τους απόφοιτοι του Λυκείου Ερυμάνθειας (Έτος 1989) – φωτο κ βιντεο

Στην Ταβέρνα το ΠΕΡΑΣΜΑ Στην περιοχή Αγία Βαρβάρα Αχαϊας , βρέθηκαν οι απόφοιτοι του τότε ονομαζόμενου απο τους ίδιους τους μαθητές “Κολεγίου” ή αλλιώς Λύκειο Ερυμάνθειας , οι οποίοι αποφοίτησαν το έτος 1989. Πρόκειται για μια προγραμματισμένη εκδήλωση που στήριξαν απο την αρχή πολλοί συμμαθητές και τελικά βρήκαν την ευκαιρία να οργανώσουν , η Τζένη Παπανδρικοπούλου και η Ρέα Ντέρμα .

Εντόπισαν , κάλεσαν και τελικά διοργάνωσαν γλέντι που τα είχε όλα . Παρων ήταν και ο τότε καθηγητής τους Ευστρατιάδης βασίλης , που συγκινήθηκε απο την πρώτη στιγμή , ενώ τα λόγια που είπε αναφερόμενος σε ολους , ήταν επίσης μοναδικά , κλέβοντας την παράσταση .

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ήταν άρτια μελετημένα αφού υπήρχε και η μουσική υποστήριξη απο τον κ. Κοτσώνη Παναγιώτη , ενώ σημαντική ήταν και η χορηγία του κέντρου ΠΕΡΑΣΜΑ , κ. Δημήτρη Συβουλόπουλο.

Το εν λόγο reunion είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα , αφού είχαν στόχο να θυμηθούν παλιες καταστάσεις , με τηλεοπτικό υλικό να προβάλλετε απο φωτογραφικά ντοκουμέντα της τότε εποχής .

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω απο το γλέντι …

φωτογραφίες εδώ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475293119664244&type=1&l=df71309474