«

»

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Πάτρας.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Πάτρας μετά των συζύγων τους και πολλοί φίλοι τους πραγματοποίησαν τη Χριστουγεννιάτικη συνάντηση τους στον «Αστέρα».

Ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος Ντίνος Ξένος καλωσόρισε τους 60 και πλέον παρισταμένους και έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τους στόχους του Ρόταρυ και τα προγράμματα του ΡΟ Πάτρα για την ενίσχυση της τοπικής και όχι μόνον κοινωνίας.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Ροταριανός Γιώργος Βλάχος, ο οποίος, στην καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη ομιλία του, έκανε μια εξαιρετική αναδρομή στον εορτασμό των Χριστουγέννων από τα πρωτοχριστιανικά χρόνια έως και σήμερα, καθώς και τα εορταστικά έθιμα των ημερών στις διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Η ομιλία του συνοδεύθηκε από θερμό χειροκρότημα.

Η βραδιά συνεχίσθηκε με την θαυμάσια μουσική προσφορά της Ροταριανής καθηγήτριας μουσικής Olena Fedko, στο πιανόργανο και του τραγουδιστή Νίκου Παπακώστα, οι οποίοι με τους νοσταλγικούς σκοπούς και τα απαραίτητα κάλαντα έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στην γιορτή.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1911661668961790&type=1&l=b9b7e6f1ee