«

»

Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το νέο look που έκανε στα μαλλιά της

H Ελένη Φουρέιρα έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Μετά την Eurovision, η κίνηση των μαλλιών της έγινε… trend στα clubs για πολύ καιρό, καθώς ήταν τόσο μακριά, τόσο πλούσια, σχεδόν… ζωντανά.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο «Tomame», η εκρηκτική τραγουδίστρια αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να αφαιρέσει τα extensions, υιοθετώντας την τάση του μακρύ καρέ με αφέλειες, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ.

Κι ενώ πιστεύαμε ότι η Ελένη θα καταστάλαζε σε αυτό το look, εκείνη μας διέψευσε, καθώς εμφανίστηκε χθες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός με ανανεωμένη εμφάνιση. Η μελαχρινή καλλονή πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τις τελευταίες επιτυχίες της, με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν.

Δεν ξέρουμε αν όντως η pop star προέβη όντως σ’ αυτή την αλλαγή ή αν φορούσε κάποια περούκα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, το σίγουρο είναι πώς ήταν πάρα πολύ όμορφη και sexy, όπως πάντα άλλωστε.