«

»

Δύο μεγάλα ονόματα του χρόνου στο prime-time του Mega!

Μπρος ολοταχώς δουλεύουν οι μηχανές του Mega για του χρόνου! Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Οι άνθρωποι του καναλιού της οδού Μεσογείων για την ώρα δεν έχουν πατήσει το pause, ούτε  έχουν αρχίσει τις απλωτές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Ετσι, οι συσκέψεις είναι καθημερινό φαινόμενο στο κανάλι με fresh προτάσεις και ιδέες να εξετάζονται προσεκτίκα τόσο από τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο, όσο και απ ΄όλο το τμήμα της ψυχαγωγίας του καναλιού. Σιγά – σιγά ,λοιπόν, έχουν αρχίσει να μας προκύπτουν και τα πρώτα σημαντικά νέα για την σεζόν 2013-2014.

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών, είναι η είδηση πως το Mega βρήκε τελικά την μία από τις δύο ολοκαίνουργιες ελληνικές σειρές που αναζητούσε για το prime-time του. Και το όνομα αυτής; “Το σπίτι της Εμμας”.

Πρόκειται λέει για μία καθαρόαιμη, family κωμωδία, το σενάριο της οποίας υπογράφει το ταλαντούχο δίδυμο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή – οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπογράψει το “50-50″ και τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Και η έκπληξη έρχεται σε ότι έχει να κάνει με το πρωταγωνιστικό δίδυμο, μιας και είπαν το πολυπόθητο “ναι”, δύο πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου και αυτά δεν είναι άλλα από την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Μπέζο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την συγκεκριμένη σειρά, που ο ενθουσιασμός του αυτός τον έκανε να αναιρέσει την περσινή του απόφαση , όπου σύμφωνα με την οποία μετά το άδοξο τέλος της “Κλινικής Περίπτωσης”, είχε αποφασίσει να κλείσει και οριστικά πίσω του την πόρτα της τηλεόρασης.

πηγη : tlife.gr