«

»

Ελίνα Τζουβέκα : H στιγμή που αποκάλυψε τα πάντα σε αποκλειστική συνέντευξη (φωτο Elina Tzouveka)

Από τη φιλολογία στο τραγούδι;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδώ. Ήξερα από μικρή ότι θα ακόλουθης αυτό το δρόμο. Ήμουν πάντα πολύ καλή μαθήτρια γι αυτό και σπούδασα,  δεν το πάλεψα να μπω στο πανεπιστήμιο, γνώριζα όμως καλά πως θα γίνει. Η φιλολογία ήταν η μόνη σχολή που λάτρευα. Η φιλολογία και το τραγούδι είναι δυο διαφορετικά πράγματα για μένα… όσο απίστευτο κι αν φαίνεται δεν θέλω να βγάλω από την ζωή μου ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι με τίτλο “Σήμερα”. Μίλησέ μας λίγο γι’ αυτό.

Το “Σήμερα” είναι το νέο μου και πρώτο μου κομμάτι που κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μια εβδομάδα. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον Τάσο Μπλάθρα και Γιάννη Μπλάθρα, δυο ανθρώπους που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε ..κι εντελώς τυχαία.  Τους αγαπώ πολύ και τους ευχαριστώ. Το ” Σήμερα ” , μάλλον το να κάνω κάτι δικό μου ήταν ο δεύτερος στόχος μου μετά το πτυχίο μου .Όταν το άκουσα πρώτη φορά είπα ” αυτό το κομμάτι το θέλω”,  οι στίχοι του ο λάτιν ρυθμός του μου ταιριάζουν πολύ.  Το ακούω στα μαγαζιά να παίζει και  ακόμα δεν έχω πιστέψει πως είμαι εγώ. Ευχαριστώ το θεό γιατί έχει φέρει τα πράγματα στην ζωή μου έτσι όπως τα φανταζόμουν.

Έχεις κάποια σχέδια που θες να τα πραγματοποιήσεις αν όχι “σήμερα” τότε στο κοντινό μέλλον;

Γενικά μου αρέσει πολύ να κάνω όνειρα για το μέλλον … δεν ξέρω πως, αλλά πάντα καταφέρνω να τα πραγματοποιήσω. Θέλω να πάει πολύ καλά το κομμάτι μου και να κάνω κάποιες live εμφανίσεις … πράγμα που θα γίνει. Επειδή ζω στην Πάτρα θέλω σύντομα να μετακομίσω στην Αθήνα γιατί θα βοηθηθώ πολύ και στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει … αλλά και σε αυτό που θεωρώ ζωή μου-το να τραγουδώ! Νομίζω πως μια μεγάλη πολύ έχει να σου προσφέρει πολλά, αν βεβαία έχεις όρεξη!

Θα σε δούμε κάπου το χειμώνα;

Το χειμώνα θα εμφανίζομαι σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα- ” ΑΣΤΕΡΙΑ “, με αξιόλογους συναδέλφους.. δεν ξέρω όμως για πόσο διάστημα γιατί παράλληλα θα κάνω κάποιες live εμφανίσεις για να παρουσιάσω το κομμάτι μου…” ΣΗΜΕΡΑ “!!!

Σε τρομάζει ο αυστηρός ανταγωνισμός και το ξεκαθάρισμα καλλιτεχνών που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση;

Η κρίση στο μόνο που μπορεί να επηρεάσει έμενα, είναι τα οικονομικά μου και τις εκάστοτε απολαβές μου. Έχω όμως τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ανταγωνισμός υπάρχει και υπήρχε παντού, αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι. Αυτό που θέλω να κάνω, θα το κάνω… έχω πολύ όρεξη κι έρωτα για την δουλειά μου και το θεωρώ κρίμα να τρέμω τον ανταγωνισμό και την οικονομική κρίση

Μετά το σήμερα θα ακολουθήσουν κι άλλα τραγούδια; Τι να περιμένουμε;

Αυτή την εποχή ζω λίγο το όνειρο μου με το ” Σήμερα “. Δεν περίμενα τόσο σύντομα να το αγαπήσουν, να το χορεύουν και να με στηρίζουν κάποιοι τόσο πολύ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σταματώ εδώ…. υπόσχομαι και σε σας αλλά και στον εαυτό μου πολλά και όμορφα πράγματα ακόμα!

Μια Ευχή για το Superstars;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτήν τη συνέντευξη! Εύχομαι στο περιοδικό “Superstars” ότι καλύτερο, πολλές συνεντεύξεις που θα σας χαρίσουν απίστευτες επιτυχίες… και  το  ”ΣΗΜΕΡΑ” για εσάς να είναι πάντα σπουδαίο !

PR: Deniz & Reportage Xenia & Management: Dimi

 

http://www.superstars.gr/