«

»

Ο Χρήστος Δαναός … αποκαλύπτεται !

Ο Χρήστος Δαναός κατάγεται από την Πάτρα και είναι γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1982. Ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρός, μαθαίνοντας αρχικά μόνος του να παίζει μπουζούκι και συνεχίζει παίρνοντας μαθήματα, για να καταλήξει να παίζει επαγγελματικά πια σαν μουσικός, ενώ στην πορεία έπαιζε και τραγουδούσε ταυτόχρονα από την ηλικία των 16 χρόνων.
Το τραγούδι όμως είναι αυτό που πραγματικά τον γέμιζε, κι έτσι το μπουζούκι πια το χρησιμοποιεί μόνο για να συνθέτει τα τραγούδια του και να παίζει παρέα με φίλους. Έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα με σημαντικό σταθμό στην καριέρα του, την Θεσσαλονίκη το 2007, που εμφανιζόταν ως επικεφαλής στις Μούσες εν Χορώ, και κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο “Δεν αντέχω να ‘μαι μόνος”.
Μες στο 2011 κυκλοφορεί το νέο του ραδιοφωνικό  με τίτλο promo “Ο άγγελος μου” 2012 ο Χρήστος επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι από τη γνωστή σε όλους Εύη Δρούτσα και μουσική Βαγγέλη Tούντα με τίτλο ”ΣΤΑ ΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ” ένα τραγούδι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα .
Ο ίδιος μίλησε στο Patra Gossip News .Gr σχετικά με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στην πόλη της Θεσσαλονίκης ( Astra Live ) , τα μελλοντικά του σχέδια και για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα . Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας δήλωσε .