«

»

Το 1ο γύρισμα της εκπομπής Τalent show τραγουδιού.

 

“Πολλές συμμετοχές και καλές φωνές στο 1ο γύρισμα της εκπομπής Τalent show τραγουδιού που έγινε χθες στη Πάτρα

Επιτυχημένα κύλησε το πρώτο γύρισμα της νέας φιλόδοξης τηλεοπτικής παραγωγής Talent show τραγουδιού που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τις 8 Ιανουαρίου 2014, στις 22.00 στο τοπικό κανάλι Lepanto.

Χθες Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα στην κινηματογραφική αίθουσα Ιντεάλ της Πάτρας, στην Αγ. Νικολάου, 33 διαγωνιζόμενοι ηλικίας από 15 έως και 43 χρονών από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή (ανάμεσα τους και παιδιά από μουσικά σχολεία και ωδεία) αναζήτησαν την τύχη τους στο τραγούδι.

Το επίπεδο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τόσο καλό ώστε αντί για 20 στην επόμενη φάση πέρασαν τελικά οι 25.
Την εκπομπή και την όλη παραγωγή επιμελείται και παρουσιάζει η Ελευθερία Στεργιοπούλου που κατά το παρελθόν είχε κάνει την εκπομπή Λίστα Γάμου στην τοπική τηλεόραση.

Στην κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τους διαγωνιζόμενους ήταν επικεφαλής ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Ελευθερίου και μέλη της οι Γαβριέλα Πούπα και Θανάσης Οικονομόπουλος από ωδεία της Πάτρας και οι δύο, και ο Γιώργος Πετρίτσης μουσικός δάσκαλος, συνθέτης και τραγουδιστής.

Στην κριτική επιτροπή σε κάθε γύρισμα θα υπάρχει κι ένα γκεστ – καλεσμένο μέλος κι αυτός στον 1ο γύρισμα ήταν ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Κοντογιάννης.

Η καλλιτέχνιδα που ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή από την Αθήνα και τραγούδησε τη νέα της επιτυχία με τίτλο “Στο μυαλό μου” ήταν η δημοφιλής λαική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαραγκόζη που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό που είχε γεμίσει την αίθουσα του Ιντεάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κάθε γύρισμα θα έρχεται κι ένας γνωστός τραγουδιστής από την Αθήνα.

Το δεύτερο προγραμματισμένο γύρισμα είναι για την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου όπου και η κριτική επιτροπή θα ακούσει άλλα 15-18 άτομα – διαγωνιζόμενους που δεν πρόλαβε και στη συνέχεια θα επιλέξει την τελική 15άδα (ίσως και 20 άτομα) που θα προχωρήσουν στο σώου.
Από κάθε εκπομπή θα αποχωρεί στη συνέχεια, κάθε Τετάρτη κι ένας διαγωνιζόμενος.”

From Το 1ο γύρισμα της εκπομπής Τalent show τραγουδιού., posted by Flashstar.gr on 12/12/2013 (48 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2